Pastaruoju metu vienas po kito sekantys Mėnulio ir Saulės užtemimai sukuria ypatingą laikotarpį, sudaro savotišką laiko koridorių, kurį galėtume pavadinti veidrodiniu užtemimų koridoriumi. Vėžio ženkle, į kurį šią dieną įžengia Saulė, jau kuris laikas viešinti Vakšija, Rytuose vadinama Veidrodine planeta, sustiprina šio laikotarpio veidrodines atspindžio savybes.

Šiuo ypatingu metu kituose tarsi veidrodyje esame linkę įžvelgti savo pačių charakterio bruožus, pamatyti mums kliūvančias savybes. Ypač ši pilno Saulės užtemimo diena svarbi tam, kad pamatytume, tarsi veidrodyje, tai, ką savyje reikėtų keisti. Nes tik pamatę galime suprasti, ko atsisakyti, ką sustiprinti, o tada to ryžtingai imtis. Tad šią dieną atkreipkite dėmesį į savas mintis, į tai, kas netinka ir kliūva, kuo esate nepatenkinti ir tai išsyk savyje keiskite. Panaudokite šį ypatingą laiką, susilaikydami nuo kritikos, negatyvumo. Neleiskite užtemimui užtemdyti savo širdies, visas jėgas nukreipkite savęs tobulinimui.

Keisdami save, lyg ruošdamiesi tolimai gyvenimo kelionei, kaip lagaminus „perkraukite“ tarpusavio santykius, atsisakydami to, kas jums trukdo, kas juose nereikalinga ir svetima, tų pašalinių santarvei trukdančių veiksnių. Kartais, kaip kelionėje iš savo gyvenamos vietos į pajūrį, galima susižavėti tuo, ką pamatome savo kelyje, kas patraukia dėmesį naujumu, spalvingumu kuo lengva susižavėti. Bet labai svarbu neužmiršti savo kelio tikslo. Juk kai važiuojame, pavyzdžiui, iš Vilniaus į Klaipėdą, juk nesureikšminame paties kelio – o mąstome apie savo kelionės tikslą – siekį pabūti prie jūros. Tad ir tarpusavio santykiuose šiuo laikotarpiu ypač svarbu nepamiršti tikslo – jus jungiančios meilės. Šią dieną jūsų pastangos būti geresniu ir vidiniai pokyčiai išgrynintų, tai, kas jus jungia ir vienija, iškeltų tikrąsias dvasines vertybes ir kartu sustiprintų širdis jungiančią meilės energiją bei dviejų žmonių pasiryžimą eiti per gyvenimą kartu.

Tad šviesių jums šią dieną pokyčių ir daug širdžių šilumos!