Vienas paskui kitą vykstantys Saulės ir Mėnulio užtemimai būna tarpusavyje susiję, tad ir šis pilnas Saulės užtemimas jungsis su būsimu daliniu Mėnulio užtemimu, įvyksiančiu gegužės 5–6 dienomis, formuodamas tam tikrą veidrodinį atspindžio koridorių, galintį sustiprinti ir atspindėti jūsų mintis bei veiksmus, todėl ypač svarbu būtų rinktis juos optimistiškus, nukreiptus į šviesius tikslus.

Šiuo sudėtingu laikotarpiu norisi susikurti apsaugotą nuo aplink tvyrančių įtampos ir aštrumo savo kupiną ramybės oazę savo viduje.

1. Užtemimo dienos rytą pradėkite dėkingumu Visatai ir savo artimiesiems.

2. Išneškite iš namų bent vieną nebereikalingą seną, daiktą, taip atlaisvindami vietą naujiems į gyvenimą ateinantiems geriems dalykams.

3. Venkite skubotumo, kelionėms skirkite daugiau nei įprastai laiko.

4. Išvalykite savo namus, sutvarkykite savo darbo vietą, susitvarkykite ir su nerimo ar baimės dėl ateities mintimis ,jas keisdami pozityviomis.

5. Naujų svarbių projektų geriau nepradėkite, kai[p ir jokio negatyvaus ciklo – ši diena nėra palanki santykių aiškinimuisi ar sudėtingų darbo klausimų aptarinėjimui, nes tai turėtų tendenciją užsitęsti ar įstrigti.

6. Sutiktiems šią dieną žmonėms pasakykite ką nors gero ir nuoširdaus.

7. Padarykite bent vieną gerą darbą.

Po užtemimo, prasidėjus jaunačiai, ir Saulei pereinant į Jaučio ženklą, į pirmą planą kils būtinybė pasirinkti tolimesnį savo kelią, kloti tvirtą pagrindą ateičiai, įveikti savo abejones ir nerimo mintis,
Sėkmingų jums sprendimų, šviesių minčių ir vidinės ramybės širdyje!