Birželio 4 dieną Šaulio ženkle bus pilnatis, kuri paskatins daugelį keliauti, užsiimti mokslais, socialinėmis veiklomis. Gali lydėti nuotaikos „jūra iki kelių“ arba „viskas iš karto“.

Birželio 5 dieną Venera pereis į Liūto ženklą, o tai labiau pakurs jausmus ir emocijas, romantines nuotaikas.

Birželio 11 dieną Plutonas grįš į Ožiaragio ženklą, kuriame išbus iki metų pabaigos, prieš tvirtai apsigyvendamas Vandenio ženkle ateinančiam dvidešimtmečiui. O tai reiškia, kad transformacijos vėl palies valstybės aparatus, sistemos struktūras, visuomenės normas ir taisykles.

Taip pat šią dieną, Birželio 11 d., Merkurijus pereis į Dvynių ženklą. Žmonės taps labiau atviri bendravimui, mobilūs ir smalsūs.

Birželio 17 d. Saturnas pradės judėti retrogradiškai, atbulai, tai reiškia, kad verslai susiję su statybomis, leidimais, sutartimis, viršininkais, vyriausybinėmis struktūromis, susidurs su vėlavimu, kliūtimis ir pauzėmis. Tą pačią progą mėnesio viduryje galimas ypatingas nuovargis, nostalgiškos ir net depresinės nuotaikos. Patartina neapkrauti savęs energinga veikla ir suteikti galimybę sau daugiau pailsėti bei pabūti vienam su savo mintimis.

Artėjantis atbulinis Neptūno judėjimas (nuo birželio 30 d.) sukels žmonėms psichologinį jautrumą, prisiminimus apie gilius romantinius jausmus iš praeities. Gali sutrikti miegas – atsirasti nemiga ar padidėti mieguistumas. Leiskite sau pabūti prie vandens telkinių, tai padės raminti psichiką.

Birželio 18 dieną Dvynių ženkle bus jaunatis, kuri atneš dinamiką, naujos informacijos, pažinčių.

Birželio 21 d., ilgiausia metų diena, kuri vadinama Vasaros saulėgrįža. Saulė pereis į Vėžio ženklą. Bendros žmonių nuotaikos taps švelnesnės, labiau naminės ir rūpestingos. Tėvų, vaikų, šeimų reikalai daugeliui iškils į pirmą planą. Padidės poilsio poreikis ir noras dažniau likti namuose.

www.astropsichologija.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją