Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks itin šeimynišką energiją dienos bėgyje. Norėsis rūpintis kitais, suteikti jaukumo ir saugumo garantą. Pats ieškosite jums artimų dalykų, su kuriais galite jausti ryšį, komfortą. Palanki diena daugiau dėmesio skirti šeimai, buities darbams, skaniai vakarienei visai šeimai pabūti kartu. Dienos situacijos gali daug priklausyti nuo jūsų tuo metu esamos nuotaikos, o jos gali būti šiek tiek impulsyvesnės. Tiesiog greičiau reaguosite, jautriau galite priimti aplinkos situacijas, ar pačiam sunkiau išreikšti mintis. Gali būti noras padaryti viską greitai. Tai minimalus dirglumas, kuris nesuteiks didelių sunkumų dienoje. Tai galimai net šiek tiek pamotyvuos elgtis diplomatiškiau, ieškoti kompromisų. Diena gali suteikti naujovę, netikėtą staigmeną ar tiesiog pojūtį, jog esate originalesnis, kažkuo išskirtinis.

Numerologinės įžvalgos

Energinga judėjimo diena. Šiandien gali lengvai sektis būti ant sėkmės bangos, kai atsiduriate tinkamoje vietoje reikiamu metu. Daugiau pastangų reikės suteikti bendraujant su mama, moterimis, rūpinantis savo sveikata.

Psichologinės įžvalgos

Santykiai. Ar esi patenkintas savo asmeniniais santykiais? Kas labiausiai tave erzina tavo partneryje? Pagalvok, atsakyk sau. O dabar atsakyk į tokį: „Kodėl tai mane erzina iš mano pusės?“ Jei mane erzina partnerio netvarkingumas, gal aš pats netvarkingas? O gal aš neleidžiu būti netvarkingu, o kartais norėčiau leisti... Ką manyje atspindi savybė, kuri taip mane erzina?

Astropsichologė Samantha Zachh