Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Skorpiono ženklą, kas visada nelieka nepastebėta. Skorpiono energija suteikia dienai intensyvumo, ryškumo ir ganėtinai skirtingų emocijų. Tai gerai, tai blogai, tai myliu, tai nekenčiu. Ši energija mėgsta sukelti audras, karą, blogas emocijas, tarsi sujudina viską iš pačių požemių ir tai tampa matoma. Reiktų stengtis viskame ieškoti prasmės, ypač negatyviose situacijose ir pojūčiuose. Kažkur viduje tokia energija jausis, tačiau nežymiai. Aplinkoje nesusidarys aplinkybių stipriai reikštis šioms energijoms. Galite dieną praleisti daugiau vidiniams apmąstymams, o geriausiai – savo ydų patyrinėjimui. Šiandien nėra poreikio daryti rimtus darbus. Pabūkite ramiau, pagalvodami apie savo gyvenimo prasmę. Apie savo gyvenimo jums nutikusius svarbius tiek neigiamus, tiek teigiamus įvykius. Kokią prasmę kiekvienas iš jų jums atnešė?

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Kompromisų su vaikais diena. Šiandien gali gerai sektis rūpintis santykiais, eiti į kompromisus, būti charizmatišku. Daugiau pastangų gali reikėti bendraujant ir skiriant laiko savo vaikams. Būkite su jais.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog jūsų viduje kaupiasi galia, jėga, ryžtas ir kurianti energija. Kaip ir kur ją savyje matote? Jaučiate? Pamėginkite tiesiog ją apčiuoti ir pajausti. Stengtis ja pasikrauti. Ką su ja sukursite? Kaip panaudosite?