Astrologinės įžvalgos

Šiandien ir rytoj gali būti padidėjęs nervingumas, net jei Mėnulis įžengia į Jaučio ženklą. Norėsis jausti gana užtikrintas ir stabilias emocijas, jaustis saugiai, komfortabiliai. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Tačiau antroje dienos pusėje gali pradėti kilti nuobodulio jausmas, nervingumas dėl neaišku ko. Tarsi vidus sieks sugriauti užtikrintumą. Galinga energija staigiais ir netikėtais veiksmais nori viską pakeisti. Norėsis ištrūkti ir padaryti kažką originalaus, unikalaus. Tarsi revoliucionieriaus rolė įsijungė. Tuomet emocijos gali būti impulsyvesnės, atsirasti pyktis, keršto pojūtis ar tiesiog „griauti“. Ką reiktų daryti? Per pokyčius ir permainas sukurti stabilumą. Link vakaro galimai pradėsite jausti spaudimą, kad norite pabėgti, nesutikti, priešintis. Tiesiog per daug neskubėkite, bet ir nebūkite tvirtai įsikibęs į žemę.

Numerologinės įžvalgos

Kūrybos ir jausmų išraiškos diena. Nelaikykite savo jausmų uždarytų ir kūrybinių idėjų įkalintų galvoje – materializuokite. Šiek tiek daugiau pastangų reikės įnešti siekiant harmonijos, kompromisų santykiuose, todėl būtinai išsakykite savo jausmus partneriui.

Psichologinės įžvalgos

Ką norėtumėte sugriauti, bet nedrįstate? Gal savo kokią savybę? Ką norėtumėte daryti kitaip, bet vis bijote? Pamąstykite ir virtualiai įsivaizduokite, kad tai padarote. Kaip jaučiatės padarę? Ar buvo taip baisu? Pabūkite toje vizualizacijoje, kai esate padaręs tai, ko bijote, kai esate atsikratęs to, ko seniai norėjote.

Astropsichologė Samantha Zachh