Astrologinės įžvalgos

Šiandien jau gali vyrauti labiau optimizmas, nei pesimizmas. Jei vakar emocijos buvo užspaustos, tai šiandien pojūtis tarsi paukštis, išsilaisvinęs iš uždaryto narvelio. Noras pažinti, matyti, jausti, kalbėti, rasti prasmę. Bus galimybė jaustis ramiau, harmoningiau. Mėnulis Vandenyje suteiks poreikio inovatyvioms idėjoms, kuriomis norėsis paliesti visuomenės problemas, didelius projektus, mases. Vidinis noras kažką pakeisti, įvesti naujoves plačiai. Nebijokite išsakyti savo tikrųjų jausmų, idėjų kas ir kokios jos keistos atrodytų. Norėsis kalbėti apie tai, kas yra jūsų viduje, norėsis nevaidinti, atskleisti tikrąjį save. Gali produktyviai vykti įvairūs kūrybiniai darbai, idėjos. Puiki diena kažką išrasti! Ir nesvarbu, ar tai meno kūrinys, ar didelis projektas, ar maža detalė jūsų namuose, ar tiesiog nauja, bet didelė idėja galvoje.

Numerologinės įžvalgos

Palanku mąstyti apie finansus, jų investavimo galimybes. Galbūt tai gali būti mokslai, seminarai, naujų žinių gavimas? Jei yra galimybė – daugiau judėkite. Nuvažiuokite pas giminaitį, skatinkite kitus tobulėjimui. Pasikalbėkite su artimais, kaip jiems geriau siekti jų tikslų.

Psichologinės įžvalgos

Paklauskite savęs: „Kuo aš kitoks? Kaip pasireiškia mano unikalumas? Kur mano stiprybės?“ Kiekvienas savyje turime unikalių savybių, kurios pasako apie mus. Pamąstykite kuo ypatingas esate. Prisiminkite tai. Pajauskite tai. Juk tai Jūs. Toks, koks esate ir tai nuostabu.

Astropsichologė Samantha Zachh