Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpione. Šiandien ši energija suteiks šiek tiek dirglumo, bet minimaliai. Reikia įnešti kažko daugiau: intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite iš jų suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Reikia nerti į savo pasąmonės gelmes, ypač analizuojant santykių temą. Apetitas viskam bus didelis. Norėsite patirti ryškių emocijų, bandysite situacijose gauti visko maksimaliai. Tai gali pavykti. Nors emocijas galimai šiek tiek paslėpsite nuo kitų, tačiau viduje jos kunkuliuos. Palanku koncentruotis į tokią problemą, kuri reikalauja maksimumo. Sunkios užduotys šiandien gali būti įveiktos. Palanki diena kelti senas, pamirštas problemas, situacijas. Kalbėti apie tai, apie ką nenorite kalbėti, ar apie tai ko kiti nenori girdėti. Nebijokite kritikos ir būti nepripažintas.

Numerologinės įžvalgos

Fizinės jėgos tikslai. Šiandien ypač palanku susidaryti sporto planą, prisižadėti ir sugalvoti, kaip tikrai tą planą padarysite. Galite kurti strategiją konkurentams nugalėti. Tik būtinai vertinkite juos sau lygiais.

Psichologinės įžvalgos

Kiek sportiškas, stiprus jaučiatės? Įsivaizduokite, kaip treniruojate savo kūną, sportuojate. Paleiskite mintį, jog tai darote ilgesnį laiką ir stebėkite, kas ir kaip kinta? Kūnas, nuotaika, būsena, gyvenimas? Kaip jaučiatės tuomet? Paklauskite savęs: „Ar man verta stiprinti savo kūną?“

Astropsichologė Samantha Zachh