Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Avino ženklą. Tai aktyvios ir dinamiškos energijos diena. Avinas suteiks ugningų emocijų, kurios greitai įsižiebs, bet lygiai taip pat staigiai ir nurims. Norėsis visko greitai, gali vyrauti permainingumas, kai šokinėsite tiek nuo vienos emocijos link kitos, tiek ir nuo vienos veiklos prie kitos. Norėsis veiksmo ir būti pastebėtam dėl savo aktyvumo ir saviraiškos. Visko gali būti tarsi labai daug, emocijos norės plačiai pasklisti. Bus svarbu atrasti dienoje kas jus motyvuos ir vers eiti į priekį, plėstis. Jokios disciplinos ar taisyklių. Tiesiog emocija mane veda, motyvuoja, einu, darau, kuriu. Kartais galės apimti negatyvios ir tamsios pagundos, tačiau reiktų jas mesti šalin. Marsas pereis į savo valdomą Avino ženklą, o tai bus maksimaliai greiti ir aktyvūs veiksmai. Gebėsite išdrįsti, rizikuoti, konkuruoti. Tačiau visas aktyvumas daugiausiai bus iššauktas emocijų, nepasiduokite agresyvioms.

Numerologinės įžvalgos

Energija, nukreipta į vaikus. Šiandien puiki diena gauti naujų žinių, mokytis, o taip pat būti su vaikais. Gali sunkiau sektis bendrauti su moterimis, tačiau reiktų stengtis tai daryti. Ypač palanku ne tiesiog būti iš prievolės, bet iš tikrųjų įsijausti visa esybe būnant su vaikais, moterimis.

Psichologinės įžvalgos

Padirbkite su raudona spalva. Kur ją matote savyje? Kokio ji atspalvio? Ar raudonos spalvos energija jumyse veikia stabiliai, efektyviai, produktyviai? Ar nėra linkusi griauti, laužyti ir viską sudeginti aplink? Patobulinkite šią energiją. Pasikalbėkite su ja, ko jai reikia, jog ji pradėtų veikti geriau, kurtų, ne griautų.

Samantha Zachh