Astrologinės įžvalgos

Poreikiai bus siekti viską susidėlioti dienoje taip, kad būtų itin aišku, konkretu, tarsi viskas išrūšiuota pagal tam tikrus kriterijus. Jokio chaoso, jokio neapibrėžtumo. Mažas kūrybinis dienos poreikis, tai daugiau mąstymas naudojant logiką, tačiau veiksmai bus būtent kūrybiški ir tai erzins. Gali būti padidėjęs dėmesio kreipimas į detales ir visko darymas labai smulkmeniškai, o tai stabdo kūrybą. Taigi emocijos gali būti šiek tiek aktyvesnės, greitai atsirandančios, dirglios dėl situacijos klaidų ir netikslumų. Jūsų veiksmingumas daugiau bus kūrybiškas, daugiau išdrįsite ir būsite ryžtingas dėl savo svajonių, dvasinių vertybių. O vidinis poreikis bus daugiau logiškas, reikalaujantis detalių ir realių rezultatų, o ne svajonių vaikymosi. Stenkitės išlaikyti tokį principą: darau kūrybiškai ne tiek kiek norisi, tačiau taip pat įvertinu savo veiksmus, kad viskas vyktų sistemingai.


Numerologinės įžvalgos

Konkurencija su partneriu. Šiandien galite būti laimėtoju, nugalėti konkurentus ir jaustis stipriu. Sunkiau gali sektis susikalbėti su partneriu, rasti kompromisus. Būtina į kitą žmogų žiūrėti kaip į lygiavertį sau.


Psichologinės įžvalgos

Vienoje pusėje įsivaizduokite logiką, smulkmeniškumą. Kitoje priešingoje pusėje įsivaizduokite meną, kūrybiškumą, dvasingumą. Tai priešingos energijos. Žiūrėkite į kiekvieną iš jų taip, kaip matote. Pamėginkite atrasti būdų, kaip galėtumėte tai apjungti? Kokius bendrumus matote?

Samantha Zachh