Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Avino ženkle, kuris šiandien ypatingai stiprus. Aktyvios ir trumpos emocijų išraiškos, impulsyvumas, užsidegimas. Poreikis viską greitai padaryti, ar tiesiog daryti, veikti – vidinis spurdėjimas ir veiksmas. Netinka rutina, tinginiavimas. Poreikis nelaikyti ir neužspausti savo pojūčių viduje, o juos staigiai pateikti aplinkai. Gali vyrauti tokia nuotaika, kad norisi bėgti, neaišku kur ir kokiu tikslu, tiesiog bėgti. Jei dieną leisite tingiai, lėtai – viduje galimai kils pyktis, agresija, kovingumas, konkurencingumas, noras rėkti. Galite suvalgyti kokį aštrų patiekalą. Jei esate atsakingas ir mokate laikytis disciplinos – šią aktyvią energiją jums pavyks panaudoti gana produktyviai. Galėsite staigiai, greitai, kokybiškai ir saugiai užsiimti savo dienos veiklomis. Gali kilti noras pakovoti, kažką pradėti – tai tinkamas laikas. Emocijos labiau links į teigiamą pusę, nei neigiamą.

Numerologinės įžvalgos

Smulkmenos. Šiandien gali kilti naivumo, vaikiškumo ir noro parizikuoti pojūtis. Jei esate įvertinę visas smulkmenas – gal viskas ir pavyks, tačiau turite daugiau kurti, nei griauti. Maža smulkmena gali sugriauti viską.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite mintyse, jog bėgate, lekiate. Pasirinkite pats kur tai darote – miške, stadione, pievoje. Turite išleisti iš savęs aktyvią, grubesnę energiją, ką bėgimas ir gali padaryti. Bėkite kaip raketa ir pajauskite energijos antplūdį tiek viduje, tiek iš jūsų vidaus išeinančią grubią energiją.

Astropsichologė Samantha Zachh