Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Žuvyse, kuris suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Šiek tiek galite per daug svajoti, nei daryti realius darbus. Tinkamas laikas meditacijai, jogai, religijai, bei dvasinių vertybių paieškoms. Norėsis paguodos ar guosti kitus žmones. Padėti, išgelbėti. Noras jausti begalybę ir neapibrėžtumą. Diena turi teigiamą potencialą, jei būsite išmintingas, intuityvus, dvasingas. Kitu atveju galite jausti didelį bejėgiškumo jausmą, nusivylimą visu pasauliu ir pasidavimą. Šiandien gali gimti meno šedevrai, išsigvildenti patys giliausiai jūsų pasąmonės ir karmos procesai. Bet taip pat ir savižudybės, alkoholio padauginimai ir depresijos. Tiesog norėsis didelės ir neapčiuopiamos euforijos, nirvanos pojūčio. Kaip jį galėtumėte patirti? Bendraukite, kalbėkite apie savo emocijas – tai turi būti lengva.

Numerologinės įžvalgos

Dvasiniai patarimai. Šiandien gali būti lengviau susikalbėti su vyrais, tėčiu ir suvokti dvasines žinias. Sunkiau gali būti jomis dalintis su kitais, būti mokytoju ir tiesiog lengvai komunikuoti. Stenkitės tai daryti, net esant kliūtims.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog plaukiate laivu. Koks tas laivas? Padarykite jį gražų, tvirtą, saugų. Atsistokite prie vairo. Kur plaukiate? Ar matote tikslą? Plaukite link jo. Pajauskite, jog esate stiprus savo laivo kapitonas ir niekas jums nesutrukdys pasiekti savąją salą ar kitą vietą.

Samantha Zachh