Astrologinės įžvalgos

Šiandien mūsų pojūčiai bus nukreipti į saugumo jausmą. Mėnulis Jautyje suteiks gana stabilias emocijas. Jausis užtikrintumas, tvirtumas, norėsis viską pasidaryti praktiškai ir maloniai. Jei nuotaika bus puiki – bus sunku jus nuliūdinti ar kitaip palaužti. Puiki diena tiesiog mėgautis bet kuo. Vienas minusas – pagundos, juodos mintys. Tarsi vers mąstyti apie tai, kas negatyvu, galbūt tiesiog prasivalyti mintys, bandysite pajausti, kokie jūsų įpročiai yra nepritampantys su jūsų moralės normomis. Emocijų gali norėtis patirti daug, tačiau ne visą dieną tai pavyks. Jausmų ir pojūčių aktyvumas gali būti sulėtėjęs, kai tiesiog norėsis daugiau stebėti. Nors bendra būsena gali būti gana norinti dinamikos, judesio. Bendrauti norėsis greitai ir trumpai, kad kuo daugiau padaryti ir nuveikti, o ne leisti laiką plepalams.

Numerologinės įžvalgos

Ramybės ir harmonijos diena, kai reikėtų bandyti kurti grožį savo aplinkoje. Gera diena pirkti buities daiktus, kurie suteiktų jaukumo namams. Diena, kai nereiktų skolintis pinigų, geriau investuokite, padėkite kitiems užsidirbti.

Psichologinės įžvalgos

Paklauskite savęs: „Kokia destruktyvi nuostata man trukdo labiausiai?“ Gal pastoviai kalbu, jog „man nepavyks“, „tai neįmanoma“, „neturiu tam galimybių dabar“ ir t. t. Išmokite pakeisti savo mąstymą: „man pavyks, nebūtinai iškart, bet pavyks, tai įmanoma, nebūtinai šiandien, galimybių visada yra, tik reikia mokėti jomis pasinaudoti“. Kartokite tai kelis kartus.

Astropsichologė Samantha Zachh