Astrologinės įžvalgos

Šiandien emocijos gali būti šiek tiek dirglios, nes bus polinkis per daug sureikšminti ir priimti tiesiogiai į save nukreiptą negatyvumą. Mąstysite apie save, savo ego, norus, siekius, bus svarbu jaustis svarbiam ir pastebėtam. Norėsite būti dėmesio centre, nors papuolus į jį staigiai ir greitai, galimai per daug susijaudinsite. Norėsite emociškai įsijausti į visas daromas veiklas, pajausti daug ryškių potyrių, tik galimai nepavyks jausti pilnavertiško pasitenkinimo. Poreikių bus daug, norėsite visko ir visaip, o kiek pavyks to padaryti? Net jei padarysite tikrai daug, galimai jausite, kad padarėte nepakankamai. Būkite sau geras, nenuvertinkite. Šiandien savivertė ir pasitikėjimas itin svarbus. Diena gali būti žaisminga, įdomi ir linksma, jei nekreipsite dėmesio į smulkmenas ir priimsite viską, kaip žaidimą.

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningumo, teisybės ir energijos diena. Pasirūpinkite šiandien moterimis, gyvūnais, silpnesniais. Suteikite jiems energijos. Skatinkite sąžiningumo ir teisingumo principus. Jei pavyksta – išspręskite kokį konfliktą. Šiandien jūsų taikytojo rolė gali suteikti daug naudos.

Psichologinės įžvalgos

Pagalvokite ir identifikuokite, kokiose veiklose jūs daugiausiai emociškai įsitraukiate? Kada ir kur jaučiatės lyg mažas vaikas, žaidžiantis žaidimą? Pamąstykite kiek procentaliai jūsų gyvenime tokių veiklų? Mažai? Nusistatykite sau tikslą tokių užsiėmimų įtraukti į kasdienybę daugiau.

Samantha Zachh