Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Avino ženklą. Tai aktyvios ir dinamiškos energijos diena. Avinas suteiks ugningų emocijų, kurios greitai įsižiebs, bet lygiai taip pat staigiai ir nurims. Norėsis visko greitai, gali vyrauti permainingumas, kai šokinėsite tiek nuo vienos emocijos link kitos, tiek ir nuo vienos veiklos prie kitos. Norėsis veiksmo ir būti pastebėtam dėl savo aktyvumo ir saviraiškos. Visą dieną bus jausmas, jog nepavyksta gerai pasirodyti, kaip norite. Vis atsitinka kažkas, kas nutempia jus žemyn. Prastėja savivertė, pasitikėjimas savimi. Tai bus diena, kai nereikia dėl to pergyventi, tiesiog būtent šiandien energija nepadės pasijausti labiau vertais. Būti dėmesio centre kartais irgi gali nepavykti. Daugiau kalbėkite, aktyviai bendraukite, dalinkitės informacija – tai seksis gerai ir galėsite būtent per intelektą pajausti bent kiek pasitikėjimo ir norimos saviraiškos.

Numerologinės įžvalgos

Atsakomybė žinioms. Šiandien gali lengvai sektis spręsti kitų konfliktus, patarinėti, dalinti išmintingus patarimus. Daugiau pastangų reikės norint pagauti lengvą sėkmę. Reikės asmeninės stiprybės, brandos, žinių ir išminties sėkmei pasiekti.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog matote prieš save žemę, ugnį, vandenį ir orą. Jie visi skirtingi, turi savo minusų ir pliusų. Pamėginkite išjausti, kaip suderinti tokias skirtingas energijas? Kaip jas panaudoti vienu metu efektyviausia? Susiekite šias stichijas su savo situacijomis ir patyrinėkite vėl – kaip jas galite suderinti?

Astropsichologė Samantha Zachh