Astrologinės įžvalgos

Jaunatis Mergelėje. Tai suteiks poreikį dienoje ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Tarsi susidaryti mėnesio planą, kokias veiklas gerinsite, bandysite sukurti geriau veikiančią sistemą. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Gali būti padidėjęs pedantiškumas, poreikis tvarkos ir aiškumo. Daugiau mąstysite logiškai, sieksite intelektualumo. Gali būti sunku daryti realius darbus, nes rankos ir kojos tarsi neklausys ar darys kažkaip ne taip. Per paprastai ir atmestinai. Tai gali sukelti tokias emocijas kaip pyktis, minimali agresija. O parodyti save norėsis. Nuoširdžiai ir per veiksmą. Gali padidėti kritika sau – nebūkite per piktas. Nereikalaukite iš savęs žaibo greičio rezultatų. Geriau sugalvokite, kokie realūs veiksmai gali pagerinti jūsų saviraišką. Diena tinkama planų nustatymui, klaidų ieškojimui.

Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Dvasingumo ir vyrų diena. Šiandien gali kilti noras labiau elgtis laisviau, pagal savo pasaulėžiūrą. Gerai gali sektis bendrauti su vyrais, tėvu, skleisti savo vertybes. Pasistengti reiktų labiau bendraujant su vaikais, ypač berniukais, daugiau jiems aiškinti vertingus, dvasinius dalykus.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite gamtą. Matykite jumyse iškylančius vaizdus. Ar gamta tobula? Kartais gali atrodyti – tikrai ne. Juk ten tiek žiaurumo. Tačiau pamėginti įsijausti ne į pavienį objektą, o visumą. Pajauskite Gamtos Sistemą. Ekosistemą. Kaip viskas detaliai sudaryta ir veikia kaip puikus mechanizmas. Automatinis mechanizmas. Pajauskite šią energiją.