Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Kita pusė sieks visa tai sugriauti. Galinga energija staigiais ir netikėtais veiksmais nori viską sugriauti, pakeisti. Norėsis ištrūkti ir padaryti kažką originalaus, unikalaus. Tarsi revoliucionieriaus rolė įsijungė. Šios dvi priešingos energijos jūsų viduje gali sukelti emocijų nestabilumą, permainingumą. Reaguosite greitai ir permainingai. Gali būti padidėjęs nuobodulio pojūtis. Iš aplinkos galimai jausite spaudimą, kontrolę, tarsi jus nori įrėminti į kažkieno kito rėmus. Nenorite tam pasiduoti. Per susikaupusį emocijų antplūdį galimai pasakysite tai, ko sakyti nevertėjo. Dieną praleiskite ramiai, rimtus darbus atidėkite, nepasiduokite dirglioms emocijoms ir provokacijoms. Jų tikrai gali būti daug.

Numerologinės įžvalgos

Pasitikėjimas savo energija. Tai pertraukos ir atsitraukimo diena. Reiktų daugiau stebėti viską iš šalies, lavinti intuiciją ir savo pasitikėjimą savimi. Reikia jaustis stipriu, net jei esate vienas. Taip pat palanku artimiau pasikalbėti su mama, nekonfliktuoti su ja.

Psichologinės įžvalgos

Atsisėskite. Susikaupkite ir nurimkite. Pajauskite, kurioje jūsų kūno vietoje yra susikaupusios visos negatyvios emocijos, nuoskaudos, blokai. Koncentruokitės į tą vietą. Kokią ją matote? Koks ten vaizdinys? Pasistenkite tai pravalyti, pagerinti, pašviesinti tamsias spalvas. Paleiskite tą negatyvą. Įsivaizduokite, kaip vietoj jo į tą pačią vietą prisipildo pozityvi, šviesių spalvų energija.

Astropsichologė Samantha Zachh