Astrologinės įžvalgos

Tvarka, struktūra, materija. Norėsis tiesiog būti šaltesniam, ne tokiam jausmingam, kad jokia emocija nesumaišytų pasiekti didžiausio rezultatyvumo šiandien. Mėnulis Mergelėje suteiks svarbą detalėms, smulkmenoms, kasdieniams įpročiams, analizavimui, protui. Galite daug mąstyti apie savo svajones, daug idealizuoti. Į savo idėjas galite gana lengvai įsijausti, matyti aiškią to viziją. Tai tikrai sukels gerus pojūčius. Norėsis aiškiai susidėlioti sistemingą planą, kaip to pasiekti. Reikės ne tik kurti, vizualizuoti ir pasinerti į emocijų bangą, bet ir grįžti į realybę, viską labai gerai apgalvoti, išanalizuoti ir pasidaryti planą. Galingos nepaaiškinamos energijos tam tikrai gausite. Tiesiog būtinai priešingas energijas derinkite. Materija – dvasingumas. Kūryba – praktiškumas. Detalės – išplaukusi vizija. Gali būti sunkiau išsakyti savo emocijas ir pojūčius, tai per daug nepykite, jei kiti jūsų nesupras.

Numerologinės įžvalgos

Laisvės ir dvasingumo energija. Svarbu dalinti išmintingus patarimus, ypač mamai, moterims. Nereikia praleisti dienos pagal griežtą grafiką, paleiskite visas taisykles, discipliną. Suteikite sau laisvės. Keliaukite. Užsiimkite tiek dvasine, tiek fizine sveikata. Išgerkite vaistažolių arbatos.

Psichologinės įžvalgos

Nusistatykite tikslą, kurį norėsite panagrinėti. Kur tą galutinį tikslą matote? Ar jis toli? O gal arti? Kaip manote ką reiškia būtent tokia buvimo erdvėje vieta? Pamėginkite dabar įvairiais veiksmais ir dialogu su savimi labiau priartinti tą tikslą prie savęs. Ką man reikia padaryti, jog galėčiau greičiau tai pasiekti? Kokią sistemą sukurti?

Astropsichologė Samantha Zachh