Astrologinės įžvalgos

Labas, Avino energija! Saulė įžengia į Aviną. Tikrasis naujas ciklas, kai naujos pradžios energija bus labai didelė ir svarbi. Būtinai apmąstykite visų metų tikslus. Ką norite nuveikti? Padaryti? Kur norite padėti vidinę aistrą? Šiandien galite jausti vidinį visažinį, kai atrodys „tikrai žinau geriausiai ir man būtina žinoti“. Tarsi vidinė jėga stumia mokytis ir mokyti. Stumia bendrauti, parduoti, žinoti ir būti patenkintu. Apetitas informacijai gali būti milžiniškas, todėl patenkinkite tai – paklausykite kokią paskaitą, seminarą. Semkitės praktinių žinių. Gali puikiai sektis parduoti, bendrauti su klientais, išmokyti. Tobula diena formuoti metų marketingo strategiją. Nebūtinai pavyks padaryti viską tobulai ir idealiai, kaip įsivaizdavote, tačiau nereiktų nusivilti, nes šiandien lūkesčiai gali būti pervertinti.

Numerologinės įžvalgos

Puiki energija ilgalaikiams tikslams ir sprendimams. Pagalvokite, kokį ilgalaikį sprendimą šiandien tikrai galite nuspręsti? Neužspauskite savo jausmų, pojūčių. Laisvai juos reikškite, jauskite. Taip pat gera diena būti su gimine, bent paskambinti giminaičiams.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save tokį, koks esate šiandien. O dabar įsivaizduokite save ateityje, kai esate pasiekęs savo tikslus. Kaip atrodote? Paklauskite savęs ateityje, ko jums reikia šiandien ir dabar, kad pasiektumėt savo tikslus. Susidarykite planą, pašalinkite kliūtis. Kaip jaučiatės dabar?

Astropsichologė Samantha Zachh