Astrologinės įžvalgos

Pilnas Saulės užtemimas Šaulio Zodiako ženkle. Nereiktų priimti svarbių sprendimų. Pamąstykite, kokia buvo jūsų emocinė savijauta paskutines dvi savaites? Ar pavyko išsivalyti, suprasti apie save ir aplinką daugiau? Kokį naują etapą norėtumėte žengti dabar? Šaulio energija kalba apie pasaulėžiūrą, dvasingumą ir išmintį. Turite pradėti žvelgti plačiau, matant visą paveikslą, o ne fokusuotis ties viena dėlionės detale. Galimai bus didelis noras kalbėti, aiškinti. Norėsite mokytis, gauti išminties bet kokiais būdais. Šiandien turi būti padarytas svarbus ir didelis pasirinkimas. Pagalvokite, koks jis asmeniškai jums? Kokioje kryžkelėje esate? Turite nuspręsti ir pasukti vienu keliu. Kai pasirinksite – reikės investuoti savo energiją į jo tobulinimą. Tai gali būti susiję su bet kuo: santykiais, darbu, gyvenimu, pinigais, mokslais ir t.t.

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningos pastangos. Šiandien gali gerai sektis stengtis, kruopščiai ir darbščiai užsiimti veiklomis. Daugiau pastangų reikės norint išspręsti konfliktus, padaryti viską teisingai ir sąžiningai. Gali prireikti pabūti taikytoju, kai reikės padėti žmonėms susitaikyti.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite kryžkelę. Du keliai, kuriuos galimai abu esate išvaikščioję seniau. Šį kartą reikės pasirinkti, kuris kelias pasiliks visam laikui. Įvardinkite, koks kelias su kokia jūsų sritimi, pasirinkimu susiję. Pereikite kelis kartus abu kelius. Ką matote? Kokia eiga? Kokia pabaiga? Kurį kelią renkatės..?

Astropsichologė Samantha Zachh