Astrologinės įžvalgos

Aktyvumo poreikis nuo vakar dienos išlieka dar ir šiandien. Vidinis noras užsiimti aktyvia veikla, skubėti ir suspėti, veikti ir daryti viską efektyviai. Efektyviai tikrai gali pavykti. Pavyks disciplinuotai ir planuotai daryti reikiamus veiksmus, pavyks laikytis ilgalaikio plano, nors vidinis impulsas sieks greičiau ir viską pagreitinti, kas išblaškys ilgalaikę energiją. Jei turite kelių savaičių svarbius darbus, kurie reikalauja greito ir kokybiško atlikimo – galite bandyti visus juos atlikti per šiandieną. Turėkite strategiją ir ateities viziją dėl jų. Tai produktyvi diena tokiems darbams, net jei šeštadienis. Darbingas šeštadienis! Efektyviausiai darbus atlikti bus galima namuose, dėl šeimos, giminaičių. Tiesiog norėsis pasirūpinti, suteikti komfortą ir saugumą. Meilės reikalai gali būti šiek tiek aptingę skleistis, nors juos jausti nebus sunku.

Numerologinės įžvalgos

Vidinės jėgos, balanso ir teisingumo energija. Palanku padėti išspręsti kitų žmonių konfliktus, kai dalinate patarimus, palaikote abi puses, padedate atrasti sąžiningumo ir teisingumo principus. Būkite tarpininkas, taikytojo rolė.

Psichologinės įžvalgos

Ar padarote visus reikiamus veiksmus, kurie parodytų apie jus? Pamąstykite, kiek esate drąsus, ryžtingas, gebantis paimti viską į savo rankas ir reikalą užbaigti? Jei atrodo, kad nepakankamai – įsivaizduokite spalvą, kuri geriausiai jums simbolizuoja drąsą ir ryžtą. Pabūkite toje spalvoje, įsijauskite į jos skleidžiamą energetiką. Kiek dabar gebu parodyti apie save?

Astropsichologė Samantha Zachh