Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į nepriklausomą Vandenio Zodiako ženklą. Ši energija – ateities perspektyvos, todėl norėsis pamąstyti, o kas toliau? Poreikis jaustis unikaliu, originaliu ir ekstravagantišku. Emocijos gali vyrauti kaprizingos, užsispyrusios. Gali norėtis pabūti su draugais ar tam tikrame kolektyve, bendruomenėje. Tie, kurie yra per daug prisirišę prie seno, per daug konservatyvūs viskame, per daug tvirtai įsikibę praeities ir savo seniai taikomų taisyklių jaus energijos pasipriešinimą. Tarsi atėjo laikas keistis, priimti naujoves, permainas, mąstyti apie ateitį, burtis į bendruomenes. Šiandien nuobodulio jausmas bus nepakeliamas, reikės į dieną įnešti išradingumo, norint gauti naudos. Jei knygas skaitote popierines, paskaitykite šiandien elektroninę. Padarykite virtualų video susitikimą. Praleiskite dieną inovatyviai, išradingai ir permainingai.

Numerologinės įžvalgos

Pasaulėžiūros griūtis. Šiandien palanku atsisakyti savo tam tikros senos mąstysenos, taisyklių ar standartų. Svarbu tolerancija, ateities perspektyvos. Gali būti problemos su nekilnojamu turtu. Mąstykite apie viso pasaulio mąstymą, koks jis, kas jame svarbu, neatsižvelgiant į kultūrinius skirtumus.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save stovintį prie vietos, į kurią tranko žaibas. Vis trenkia ir trenkia. Jūs stovite ir žiūrite. Pamėginkite įsijausti į šios nuostabios, galingos, bet griaunančios energijos prigimtį. Ką jaučiate? Koks jaustumėtės, jei galėtumėte ją valdyti? Kaip galite ją išnaudoti? Pasinerkite į vizualizacijas.

Astropsichologė Samantha Zachh