Astrologinės įžvalgos

Tai stabili diena, kai gebėsite susikurti gerą nuotaiką, jausitės patenkintu. Viduje galite būti ramus ir jausti saugumą jausmą. Tai geriausiai pavyks gauti būnant su šeima, artimaisiais, užsiimant namų ruoša, gaminant maistą. Jaukus ir šiltas pasibuvimas su šeima. Rūpinkitės savo artima aplinka. Šiandien tikrai pavyks skleisti daugiau aktyvumo nei pastarąją savaitę. Norėsis daugiau veikti, siekti, daryti. Atsiras šiek tiek drąsos, ryžto. Tai nebus nei per agresyvu, nei per daug impulsyvu. Ramus aktyvumas. Nesistenkite per daug padaryti, tai lengva dinamikos energija. Vidinis polėkis kažkam gali greitai užsidegti. Veiksmingumas gali daugiausiai prasidėti tiesiog atsiradus geresnei nuotaikai. Bus didelis potencialas pasiekti maksimumą, didelius savo planus padaryti ramiai, patenkinant visų poreikius. Bus didelis noras pasirūpinti ir suteikti komforto.

Numerologinės įžvalgos

Stipri energetika, kuri yra charizmatiška, galinti sukurti, įtakoti, pakeisti. Tai tarsi investicija. Jei šiandien daug bijosite – galite bijoti dar daugiau ir toliau. Jei šiandien gebėsite kurti ir įtakoti – tai galėsite didesne jėga ir vėliau.

Psichologinės įžvalgos

Skirkite dėmesio savo nuostatų ir įsitikinimų prasivalymui. Pamėginkite identifikuoti savo patį blogiausią įsitikinimą, kuris veda į destrukciją. Pvz.: didžiausia baimė? Sėkmės baimė? Baimė, kad mane paliks? Baimė keistis? Diena, kai darbas su savo pasąmone gali suteikti daug efektyvių rezultatų.

Astropsichologė Samantha Zachh