Astrologinės įžvalgos

Šiandien gana gerai pavyks patenkinti savo poreikius per išorę, parodyti savo emocijas, pasirodyti tokiam, koks esate iš tikrųjų, ar ką norite parodyti. Stipri žemės stichijos energija suteiks gerus rezultatus, jei tik išlaikysite strategiją, veiksite pagal planą. Norint šiandien aktyvumo – reikia būti geros nuotaikos. Jei bloga nuotaika, galimai neturėsite jėgų paimti ir padaryti, išdrįsti. Mėnulis Ožiaragyje suteiks mažai emocijų ir poreikių. Gali mažai ko reikėti, mažiau reaguosite į aplinką. Norėsis jaustis stabiliai. Šiek tiek galite pykti ant savęs, jei veiksite be aiškaus plano, vien pirminio emocinio impulso pagauti. Šiandien galite šiek tiek jausti kaltės jausmo, kodėl mažai teikiate dėmesio dvasingumui ar būsenoms, daugiau materijai, darbui, karjerai ir pasiekimams. Tam ir yra palanku. Dirbti, siekti ir gauti rezultatą.

Numerologinės įžvalgos

Mėnesio pradžia – tikslų generavimas. Taigi paanalizuokite, ko sieksite šį? Palanku padėti patarimais ir kitiems, ypač savo broliui/sesei. Taip pat stengtis dėti daug pastangų į savo kiekvieną daromą situaciją šioje dienoje. Netinginiauti. Dirbti, net jei šeštadienis.

Psichologinės įžvalgos

Paanalizuokite, kas jums yra darbštumas? Ar jis turi sąsajų su malonumu? Jei jums šie du žodžiai pilnai suderinami – šaunu. Jei ne, tuomet suteikite šiems dviem žodžiams simbolius ir pamėginkite pasikalbėti ir atrasti tokį būdą, kaip tuos simbolius galėtumėte sujungti į vieną daiktą/naują simbolį.

Astropsichologė Samantha Zachh