Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Liūto ženklą, kas suteiks poreikį tiesiog smagiai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, noras pramogauti, o svarbiausia – būti pastebėtam. Norėsite būti dėmesio centre, norėsite, kad jūsų į jūsų emocijas būtų atsižvelgta. Galimai parodysite daugiau vidinio savęs, nei įprastai. Šiandien bus svarbu jausti, jog galite pasirodyti toks, koks esate. Būti savimi. Dienoje vyraus didelis aktyvumas, kai norėsis padaryti tikrai labai daug. Ypač saviraiškoje, rodant save. Norėsite priimti staigius sprendimus ir iškart juos padaryti. Tarsi noriu save parodyti protingai, aktyviai ir plačiai. Vargu, ar tai bus šeštadienis lovoje, daugiau užsiimkite dinamiškomis veiklomis. Keliaukite. Nebus galimybės pilnai mėgautis ir patirti paprastus buitinius malonumus. Gali trūkti pinigų, nepavykti užsiimti hobiais ar kitokie trukdžiai jūsų vertybėms.

Numerologinės įžvalgos

Darbštumo ir energijos diena. Tose veiklose, kur šiandien reikės padaryti – įdėkite daug savo asmeninių pastangų. Netingėkite. Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Turite duoti energijos kitiems – aplinkai, žmonėms. Tarsi pakrauti juos

Psichologinės įžvalgos

Padirbkite su savo saviraiška. Kaip vertinate savo įvaizdį? Charakterį? Nebūtinai turi sutapti jūsų vidiniai pojūčiai su tuo, ką rodote kitiems. Patyrinėkite, ką būtent norite parodyti, pademonstruoti kitiems žmonėms? Kada daugiausiai kyla jūsų savivertė? Tai šviesi, spindinti energija iš jūsų į aplinką.

Samantha Zachh