Astrologinės įžvalgos

Šis savaitgalis – švytinčios komunikacijos ir informacijos dienos. Bendrauti gali būti paprasta, tarsi esu dėmesio centre, mane mato, girdi ir esu išgirstas. Moku bendrauti, parduoti, išmokyti. Vis dar esantis Mėnulis Svarstyklių ženkle suteiks mums harmoningos ir gražios energijos. Palanku grožio procedūroms, estetikos kūrimui savo aplinkoje. Palanku santykių tematikos klausimams spręsti, kalbėtis apie santykius, kaip prieiti kompromisus. Bus svarbu kitas žmogus – jo norai ir būsena, būsite diplomatiškas kiek jums tai išeina. Puikiai seksis komunikacija, dalinti patarimus, konsultuoti, aiškinti, aptarnauti kitus žmones. Visa tai pavyks labai efektyviai, produktyviai. Pavyks nusistatyti, kokie veiksmai ir žodžiai yra reikalingi dabar ir taip daryti/sakyti – gebėsite dirbti sklandžiai, pagal taisykles ir turimą planą. Būkite su kitais žmonėmis!

Numerologinės įžvalgos

Statuso, jėgos ir idėjų diena. Tikrai gera diena mąstyti apie savo statusą, galimybes ir valdingumą. Kaip galite pakelti savo idėją iki maksimalaus įgyvendinimo? Nemanipuliuokite, o kelkite savo pasitikėjimą ir savivertę. Būkite su vaikais, pažaiskite su jais.

Psichologinės įžvalgos

Santykiai. Ar esi patenkintas savo asmeniniais santykiais? Kas labiausiai tave erzina tavo partneryje? Pagalvok, atsakyk sau. O dabar atsakyk į tokį: „Kodėl tai mane erzina iš mano pusės?“ Jei mane erzina partnerio netvarkingumas, gal aš pats netvarkingas? O gal aš neleidžiu būti netvarkingu, o kartais norėčiau leisti.. Ką manyje atspindi savybė, kuri taip mane erzina?