Astrologinės įžvalgos

Ši diena gali būti kupina jausmų, emocijų, potyrių. Geriausia yra tai, jog visa tai bus teigiamoje išraiškoje. Gebėsite patirti malonių akimirkų. Norėsis tiek skleisti, tiek pačiam gauti daug meilės, jausmų, balanso, harmonijos, eisite link kompromiso. Sieksite kurti aplink jus grožį, estetiką. Mėnulis Vėžyje suteiks norą rūpintis šeima ir namais. Bus svarbu emocinis ryšys su giminaičiais, artimais žmonėmis. Norėsite kurti jaukumą namuose užsiimant buities darbais. Šiandien itin norėsis susitvarkyti buitį gražiai, estetiškai, galbūt keisti interjerą. Galite pasigaminti įvairių konditerinių grožybių. Jei pavyktų padaryti kokią naujovę – tobula diena. Tai gali sektis tikrai lengvai, nebijokite permainų, naujovių. Sugalvokite kokį originalų grožį, kuriam nebus lygių. Ši diena gali stebint jus maloniomis naujienomis.

Numerologinės įžvalgos

Išklausykite savo partnerį. Palanki diena daugiau dėmesio skirti santykiams, santuokai. Eikite į kompromisus ir spręskite konfliktus. Tik be pykčių ir aštrių diskusijų. Turi būti vienas kito išklausymas, patarimas. Būkite vienas kitam psichologine atrama. Taip pat galite padaryti pertrauką nuo visko, tiesiog pažiūrėkite į savo gyvenimą iš stebėtojo pozicijos.

Psichologinės įžvalgos

Šis pratimas skirtas moterims. Įsivaizduokite pačią gražiausią ir nuostabiausią moterį, kurią žinote. Susitikite su ja savo mintyse. Stebėkite kaip ji elgiasi, kaip jaučiasi. Padarykite tą patį, ką ji daro. Praeikite pro jos veikimo modelį. Pajauskite jos grožio, charizmos energiją. Pamėginkite ją nukopijuoti ir tapti tokia pat savaip charizmatiška ir graži.

Astropsichologė Samantha Zachh