Astrologinės įžvalgos

Šiandien apie 22:30 val. įvyks dalinis Saulės užtemimas, kuris atveria 2 savaičių užtemimų koridorių. Per šį laikotarpį gali padaugėti staigių permainų, technologinių pokyčių. Mėnulis Jautyje galės suteikti gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai, bet kartu ir naujai, kitaip. Puiki dienai rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios suteikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Gali būti arba per didelis taupumas, arba išlaidumas, kad pasireikš staigiai. Galite nusistatyti sau naujų tikslų, buitinių sprendimų, finansinių strategijų. Gali reikėti pradėti mąstyti apie ekologiją, švarą, gamtą ir jos išsaugojimą. Merkurijus įžengs į savo Dvynių ženklą ir tai itin sustiprins gebėjimą logiškai mąstyti, analizuoti. Padidėjęs poreikis informacijai ir komunikacijai. Visa tai gali jaustis visą ateinantį mėnesį.

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningas darbas. Šiandien gali gerai sekti spręsti konfliktus, padėti kitiems būnant taikytoju. Jausitės stipriu. Daugiau darbo reikės įdėti šalinant tinginystės savybę – nereiktų nieko neveikti, tingėti ar perduoti kitiems savo darbus.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog stovite prie uždarytų durų ir jums reikės atidarius iškart žengti. Esamame kambaryje, kuriame jaučiatės komfortabiliai, būti nebegalite – reikia eiti į kitą. Jūs net neįsivaizduojate, kad bus už tų durų. Kaip jaučiatės? Susitvarkykite su savo baimėmis, pasijauskite galinčiu priimti pokyčius.

Samantha Zachh