Astrologinės įžvalgos

Diena nebus tiek intensyvi kaip vakar, tačiau sunkumas jaustis saugiai ir ramiai išliks. Reikės įdėti pastangų norint pasiekti gerą būseną. Mėnulis Ožiaragyje suteiks rimtos ir brandžios energijos. Tarsi norisi būti rimtam, konservatyviam, išlaikyti savo planą ir strategiją. Ir viskas dėl to, kad būtų pasiektas savas tikslas. Nebus tai diena, kurioje gebėsite labai jautriai ir emocionaliai į viską reaguoti. Reaguosite šiek tiek šalčiau, sausiau, kad emocijos neišblaškytų jūsų esamos struktūros. Svarbiausia šios dienos dalis – atrasti būdą kaip parodyti savo autoritetą adekvačiai, nenuvertinant kitų. Kaip pasiekti prabangos, nesidemonstruojant visiems iš eilės savo deimantais, kuriuos nusipirkote tik tam, kad atrodyti turtingai. Turite jausti gausą savyje ir iš to pritraukti jos dar daugiau. Galite leisti sau tikros, nuoširdžiai išjaučiamos prabangos sau.

Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningumo, teisybės ir energijos diena. Pasirūpinkite šiandien moterimis, gyvūnais, silpnesniais. Suteikite jiems energijos. Skatinkite sąžiningumo ir teisingumo principus. Jei pavyksta – išspręskite kokį konfliktą. Šiandien jūsų taikytojo rolė gali suteikti daug naudos.

Psichologinės įžvalgos

Prabanga. Kas tai jums? Kada ir per kokias situacijas jūs jaustumėtės prabangiai, karališkai? Kiek to yra jūsų gyvenime. Patyrinėkite savo prabangos pojūtį ir pamėginkite rasti sprendimų būdų, kaip to įnešti daugiau į savo kasdienybę. O gal to gana daug turite? Vertinkite tai!