Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks itin šeimynišką energiją dienos bėgyje. Norėsis rūpintis kitais, suteikti jaukumo ir saugumo garantą. Pats ieškosite jums artimų dalykų, su kuriais galite jausti ryšį, komfortą. Palanki diena daugiau dėmesio skirti šeimai, buities darbams, skaniai vakarienei visai šeimai pabūti kartu. Dienos situacijos gali daug priklausyti nuo jūsų tuo metu esamos nuotaikos. Ji turėtų būti gana gerai. Gal nepavyks užsiimti savo mėgstama veikla ir hobiais, tačiau dienos tai nesugadins. Svarbiausia bus dvasinės vertybės, santykiai su artimaisiais ir jų visapusiška gerovė. Moterys šiandien gali būti nepatenkintos savo išvaizda ir grožiu. Tiesiog tai daugiau pyragų kepimo, nei puošnaus vakarėlio diena. Kelias dienas galėjo trukti jausmas, jog visuomenė jus tempia žemyn dvasinių vertybių kontekste. Šiandien tinka naujovės, permainos ar jūsų unikalių ir dar nebandytų poreikių tenkinimas.

Numerologinės įžvalgos

Galingas griovimas. Šiandien gana stipri energetika, kuri gali sugriauti, sunaikinti iki pamatų. Tai gali kilti iš baimių, pagundų, keršto. Stebėkite savo mintis, palinkėjimus. Išlikite geru ir gera linkinčiu, susivaldykite.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite įvertinti savo emocijas. Jei jas galėtumėte pamatyti, išjausti – kaip jos atrodytų? Galbūt matote jas per simbolį, per spalvą, o gal jaučiate šaltį, karštį? Įvertinkite. Tamsios spalvos kalba apie baimes, negatyvūs pojūčiai apie nuoskaudas ir neatidirbtas pamokas. Apsivalykite, pasikalbėdami su tuo ką pamatėte.

Astropsichologė Samantha Zachh