Astrologinės įžvalgos

Mėnulis jau trečią dieną bus Liūto zodiako ženkle ir nepasigesime ugningos energijos. Pastaruoju metu trūksta ugnies stichijos – dinamikos, aktyvumo, motyvacijos, todėl Liūto dienos mums tikrai patiks ir suteiks teigiamų pojūčių. Norėsime būti dėmesio centre, užsiimti savo mėgstama veikla, pramogauti, leisti laiką su vaikais. Tiesiog mėgautis ir būti savimi. Šiandien to norėsis ypatingai daug. Galimai sieksite save parodyti didesnei žmonių grupei, gal bus didesnis nei įprastai noras būti dėmesio centre. Sieksite visapusiškos gausos ir prabangos! Kiek galima gyventi varganai, taupant? Norisi save lepinti, leisti sau pasijausti karališkai. Šiek tiek to leiskite sau, tik ne per daug, nes apetitas bus didesnis, nei galimybė jį patenkinti. Diena gali būti naudinga grožiui, estetikai, moteriškumui, madai. Galite užsiimti geltonos spalvos, saulės praktika, kai tarsi jaučiate ją.

Numerologinės įžvalgos

Laisvės, dvasingumo vertybių skleidimas. Lengvai gali sektis jaustis laisvam, dvasingam, kai tiesiog būsite išmintingas. Galimai gali gerai sektis bendrauti su tėčiu ar bet kokiais kitais vyrais. Kokia šiandien pamoka? Netingėti ir dėti daug pastangų dvasinių vertybių skleidimui. Neperduokite savo darbų kitiems.

Psichologinės įžvalgos

Prabanga. Kas tai jums? Kada ir per kokias situacijas jūs jaustumėtės prabangiai, karališkai? Kiek to yra jūsų gyvenime. Patyrinėkite savo prabangos pojūtį ir pamėginkite rasti sprendimų būdų, kaip to įnešti daugiau į savo kasdienybę. O gal to gana daug turite? Vertinkite tai!

Samantha Zachh