Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Dvynių Zodiako ženklą, o tai informacijos ir komunikacijos energija. Ne tik norėsite, bet ir gebėsite bendrauti, dalintis savo turimomis žiniomis. Viduje gali būti stiprus vidinis jausmas, jog būtinai turite kažką pasakyti. Tikrai žinote ir būtina tai pateikti aplinkai. Motyvacija bus tiek mokyti, tiek mokytis. Ieškosite įdomios ir reikalingos informacijos. Puiki diena mokymams, tačiau neapsigaukite ir nenusivilkite, jei iš pradžių nesigaus. Jei gausite prastą informaciją. Per netinkamą informaciją atrasite lobius vėliau. Šiandien galite pajausti daug pagundų. Gali pradėti lįsti senos nuoskaudos ir dėl jų noras kažkam įkasti, pakenkti. Gali būti poreikis parodyti visą save tikrą, nuogą, be jokių kaukių, nebijant parodyti savo negatyvumus. Bendru žvilgsniu diena pozityvi, tiesiog su savais įdomiais prieskoniais.

Numerologinės įžvalgos

Pastangos dėl tėčio arba laisvės. Šiandien gali gerai sektis įvairios veiklos, kur reikės daugiau pastangų, ar tai būtų darbas, ar pramogos. Tiesiog netingėkite. Pastangų reikės įdėti į santykius su tėčiu ar padėti jam. Arba tai pastangos dėl jūsų laisvės, dvasingumo.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien galite paklausti savęs, ką pasakiau blogo praeityje, arba praeitame gyvenime? Kokią netinkamą informaciją skleidžiau? Kokią vizualizaciją matote? Pamėginkite atsiprašyti, padėkoti ir išspręsti praeities konfliktus toje vizualizacijoje. Padėkoti už kiekvieną nemalonų savo gyvenimo periodą, nes tai pamoka.

Astropsichologė Samantha Zachh