Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Dvynių ženkle, tačiau šiandien nebus tokia dosni energija, kaip vakar. Norėsis vis dar lengvumo, paprastumo, mąstyti, analizuoti, vertinti ir gerai išnaudoti savo protą. Norėsis bendrauti ir mokytis, gauti naujos informacijos. Tačiau išdėstyti savo mintis gali būti sudėtingiau. Tarsi žodis nenupasakoja emocijos, tarsi perduodama informacija neatskleidžia esmės. Galite dėl to kalbėti grubiau, kitus kritikuoti, gali sunkiau sektis produktyviai mąstyti.

Reikės stengtis, jog galėtumėte lengvai komunikuoti ir gauti teisingos informacijos. Labiausiai padės įnešimas į kalbą, mąstymą ir informaciją dvasingumo, meno, prasmės, išminties. Tai geriausia, ką galite padaryti šiandien, norint išspręsti vidinius konfliktus. Nekalbėkite paviršutiniškai, sausai ir tik remiantis logika. Šiek tiek pasvajokite, idealizuokite ir nenusivilkite tuo, kas dar nėra taip tobula.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Tolerancijos ir užsienio diena. Šiandien gali lengvai sektis būti tolerantišku, bendrauti su užsieniečiais ar paskambinti užsienyje gyvenantiems artimiems žmonėms. Reikės būti unikaliu ir daryti tai, ko dar niekada nedarėte. Pokyčiai. Atgimimas. Netinka rutina, konservatyvumas.

Psichologinės įžvalgos

Pagalvokite, kokie žodžiai ir mintys glūdi jūsų viduje, kurie seniai nebuvo išsakyti. Kam jie skirti? Kodėl nutylėjote? Nebūtinai reikia juos išrėkti ar išsakyti, tiesiog patyrinėkite ir padirbėkite, kad emocijų užgniaužimas nesukeltų nuoskaudų, energetinio bloko. Galite mintyse virtualiai ramiai išsakyti tas mintis tam žmogui, o gal jie buvo skirti sau?