Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Skorpione ženkle ir dar stipresnis, nei vakar. Kova, ryžtas, drąsa, jėga – dienos kuras jums. Suprantu, jog sekmadienis ir gal būtų smagu tiesiog eiti pramogauti, bet energija magiška, norinti kažko daugiau. Jei renkatės pramogas, tuomet aktyvias, be gulėjimo ir tinginiavimo. O jei norit išnaudoti magiją savo gerovės link, tuomet pirmyn ieškoti tos problemos, situacijos, kuri jums atrodo pati sudėtingiausia. Tiesiog padaryti tai, kad neįmanoma. Šalin baimes, pagundas ir visokius kitus pasiteisinimus. Pajaučiate savo galią ir darote. Šiek tiek bus dirglumo ir susierzinimo, tačiau tik tam, jog per daug netingėtumėte, elgtumėtės unikaliai ir nestandartiškai. Siektumėte maksimumo, nekreipiant dėmesio į negatyvias emocijas! Daugiau pasinerkite į savo vidų, patyrinėkite emocijas ir veikite.

Numerologinės įžvalgos

Magiška, charizmatiška ir judėjimo diena. Šiandien gali gerai veikti minties jėga, tačiau gali padidėti pagundų, baimės jausmai. Išlaikykite balansą savo vidinėje būsenoje. Palanku judėti, važiuoti, mokytis. Tik nesėdėti, tik netinginiauti.

Psichologinės įžvalgos

Padirbkite su juoda spalva. Kur ją matote savyje? Kokį negatyvų pojūtį suteikia? Pamėginkite paklausti juodos spalvos jumyse, koks jos tikslas? Kodėl jinai yra? Ko nori išmokyti? Pagal gautus atsakymus pamėginkite prasivalyti juodulius ir suteikti sau šviesių spalvų ir jų teikiamos energijos.

Astropsichologė Samantha Zachh