Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Jautyje, o tai gali suteikti gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Kita pusė sieks visa tai sugriauti. Galinga energija staigiais ir netikėtais veiksmais nori viską pakeisti. Galbūt iš nuobodulio. Norėsis ištrūkti ir padaryti kažką originalaus, unikalaus. Tarsi revoliucionieriaus rolė įsijungė. Šios dvi priešingos energijos jūsų viduje gali sukelti emocijų nestabilumą, permainingumą.

Reaguosite greitai ir permainingai. Iš aplinkos jausite spaudimą ir kontrolę savo unikalumui ir permainingumui skleisti. Jūsų rankos, kojos, veiksmai gali jūsų neklausyti. Tarsi jaučiu vienaip, o darosi kitaip. Veiksmai gali būti destruktyvūs, jei nesilaikysite disciplinos, kad ir kaip ji nepatiktų. Bent minimalios, kuri būti naujoviška, kitokia. Nors.. laužyti taisykles diena gera! Revoliucija.

Numerologinės įžvalgos

Pastangų ir vaikų diena. Netingėkite, diena netinkama tinginiauti ir sėdėti. Dėkite pastangas, dirbkite, siekite ką darote geriausio rezultato. Taip pat skirkite laiko vaikams, bent 15 min. kokybiško laiko jiems.

Psichologinės įžvalgos

Ką norėtumėte sugriauti, bet nedrįstate? Gal savo kokią savybę? Ką norėtumėte daryti kitaip, bet vis bijote? Pamąstykite ir virtualiai įsivaizduokite, kad tai padarote. Kaip jaučiatės padarę? Ar buvo taip baisu? Pabūkite toje vizualizacijoje, kai esate padaręs tai, ko bijojote, kai esate atsikratęs to, ko seniai norėjote.

Astropsichologė Samantha Zachh