Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpione šiandien nebus nusiteikęs suteikti asmeninės stiprybės. Dirglumas, nepasitenkinimas, emocijų nestabilumas. Reikia įnešti kažko daugiau: intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Bus sunku nurimti viduje, nes tarsi sėdėsite ant spygliuotos kėdės, o reikės sėdėti tyliai. Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite iš jų suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Tuomet gebėsite įgauti daugiau galios ir stiprybės. Bus spaudimo jausmas, jog jus spaudžia ir bando įrėminti, o jūs norite veiksmo ir pokyčių. Transformacijų. Tai diena, kai reikia paimti ir išspręsti savo problemas, nustoti verkšlenti. Reikia gilintis į savo pojūčius. Susiimti ir planuotai veikti sprendimo link. Naudokite originalias metodikas tam. Sugalvokite naujų būdų, kaip iš negatyvo pasiekti pozityvą.

Numerologinės įžvalgos

Apsaugoti savo artimą aplinką. Suteikite daugiau dėmesio namams, jų jaukumo ir šiltos atmosferos kūrimui. Būkite atviras ir nuoširdus artimiesiems – nemeluokite. Nepalanki diena sveikatos diagnozėms gauti, geriau tikrinti jas pas kelis specialistus. Palanku užsiimti sportu, sveikatos gerinimu.

Psichologinės įžvalgos

Ar esi patenkintas savo asmeniniais santykiais? Kas labiausiai tave erzina tavo partneryje? Pagalvok. „Kodėl tai mane erzina iš mano pusės?“ Jei nepatinka partnerio nieko neveikimas, gal aš pats nieko neveikiu ir pykstu ant savęs? O gal aš sau neleidžiu nieko neveikti, o kartais norėčiau leisti... Ką manyje atspindi savybė, kuri taip mane erzina?

Astropsichologė Samantha Zachh