Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas, nors tam reikės pastangų. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Puiki dienai rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios suteikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Gali būti arba per didelis taupumas, arba išlaidumas. Galimybė jaustis gerai, tačiau aplinkoje esančios situacijos jus erzins, dirgins. Jausite ne tokį stiprų saugumą, kas gali sukelti jausmą, jog tuoj viskas sugrius. Laikykitės tvirtai, nes gali jūsų emocijas išvesti iš kantrybės. Mėgautis bus sunkiau. Šį sekmadienį reiktų daugiau dėmesio skirti materijai – per ją gebėsite jaustis geriau. Maistas, sportas, kūnas, daiktai, pinigai. Gali būti jausmas, jog pasikeičia veiksmai, skonis, tarsi tam tikras pokytis, naujas veiksmo ir vertybės posūkis.

Numerologinės įžvalgos

Kompromisų su vaikais diena. Šiandien gali gerai sektis rūpintis santykiais, eiti į kompromisus, būti charizmatišku. Daugiau pastangų gali reikėti bendraujant ir skiriant laiko savo vaikams. Būkite su jais.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save darant bet kokį realų, praktinį darbą. Mintyse darykite tai ir stebėkite iš šalies. Ar gebate sinchronizuotis su materija ir jos pritraukti dar daugiau? Ją pajausti ir su ja dirbti dar efektyviau? Panagrinėkite savo gebėjimus ir energijas darant konkrečius veiksmus.

Samantha Zachh