Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje Mėnulis bus vis dar Svarstyklėse. Gali gerai sektis laikytis taisyklių, elgtis diplomatiškai, siekti harmonijos ir balanso visiems. Gali kilti dirglumas, jei jausite, jog kažkuri pusė liks nuskriausta, nepavyks išlaikyti kompromisų. Antroje dienos pusėje Mėnulis įžengia į Skorpiono ženklą ir tai gali sukelti ryškesnes emocijas ir reakcijas. Gal net minimalų pyktį, agresiją, impulsyvumą. Tarsi viduje vis kažkas kabins, erzins, norėsis grubiai iškrapštyti iš savęs tai, kas sukelia negatyvias emocijas. Žūrėkite į situacijas giliu žvilgsniu, ieškokite prasmės. Saulė įžengia į Avino ženklą, o tai sustiprins judėjimo, dinamikos, ryžto, drąsos ir greitumo aktyvaciją. Norėsis pradėti veikti, jausite motyvaciją, kuri gali ateiti per dirglumo pojūtį. Nors protas ir komunikacija mąstys labiau kūrybiškai, nei logiškai – tai suteiks teigiamų, plačių rezultatų.

Numerologinės įžvalgos

Ilgalaikė kūryba. Šiandien gali lengvai sektis bendrauti su giminaičiais, mąstyti apie ilgalaikius sprendimus. Sunkiau bus visa tai išreikšti į viešumą, tačiau bandykite atvirai ir nuoširdžiai išsakyti savo idėjas, kūrybą. Jūsų mintys ir idėjos gali turėti ilgalaikį teigiamą rezultatą.

Psichologinės įžvalgos

Pasinerkite į tokią vizualizaciją, kurioje vyrauja aktyvumas ir drąsa, kova. Kokiame vaizdinyje atsiduriate? Pamėginkite ten pajausti save. Ar pavyksta elgtis drąsiai, ryžtingai? Ar pavyksta judėti, daryti, veikti? Jei taip – įsijauskite į tai. Jei ne – kodėl? Ko reikia, kad galėtumėte?

Samantha Zachh