Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Avine. Gali puikiai pavykti aktyviai veikti, siekti, daryti, būti dinamiškam. Lengvas Marsas, esantis Dvynių ženkle, padės veikti dar geriau, todėl aktyvumas šiandien būtinas. Sportuokite, judėkite, vaikščiokite. Tai ne tas sekmadienis, kai reikia gulėti lovoje su televizoriaus pulteliu. Gali būti tikrai labai produktyvi diena, kai visi jūsų planai bus įgyvendinti tiksliai ir konkrečiai, be jokių nukrypimų. Sklandžiai vykstantis strategiškumas. Įdomi disciplina + apgalvoti veiksmai + vidinis polėkis ir drąsa = didelis efektyvumas ir produktyvumas bet kokioje jūsų veikloje ar situacijoje. Jei dar priderintumėte kūrybiškumą – tobula ir tai suteiks pasitenkinimo jausmą. Gali būti komunikavimo tingumas, kai norėsis daugiau patylėti. Atrodys, kad viską žinau, bet tingiu aiškinti, neturiu energijos tam.

Numerologinės įžvalgos

Šiandien astrologija ir numerologija šiek tiek prieštarauja vienai kitai. Astrologija nori aktyvios išraiškos, o numerologija – ramybės ir balanso. Bendras susiderinimas būtų, jei pavyktų savo aktyvumu sukurti kažką gražaus, kūrybiško. Sportas tinka, jei per daug savęs nenuvarginsite.

Psichologinės įžvalgos

„Kas man yra aktyvumas? Kiek manyje yra resursų? Ar jie nesibaigiantys? Kur ir kaip atrodo mano libido energija?“ Libido – gyvybingumo, energijos šaltinis. Galite įsivaizduoti šiandien raudoną, šviesiai raudoną spalvą ir pasikrauti jos energija.

Astropsichologė Samantha Zachh