Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje suteiks rimtos ir brandžios energijos. Tarsi norisi būti rimtam, konservatyviam, išlaikyti savo planą ir strategiją. Ir viskas dėl to, kad būtų pasiektas savas tikslas. Nebus tai diena, kurioje gebėsite labai jautriai ir emocionaliai į viską reaguoti. Reaguosite šiek tiek šalčiau, sausiau, kad emocijos neišblaškytų jūsų esamos struktūros. Ryte gali jaustis, jog šiandien norisi daryti viską minimaliai kitaip arba bent jau sustojus pažvelgti į situaciją stebėtojo akimis. Planai ir užmojai gali būti dideli ir platūs. Mąstysite gana optimistiškai, kad galite pasiekti maksimumą. Vėliau ateis suvokimas, kad ne viskas taip paprasta – reikia plano, strategijos. Dar gali būti sunku konkrečiai susigaudyti, kaip viską padaryti geriausiai, bet kažkokios užuomazgos tam bus. Diena neutrali, bet šiek tiek sausoka emocijų ir jausmų išraiška.

Numerologinės įžvalgos

Aktyvus dvasingumas. Gerai gali sektis užsiimti tiek dvasine, tiek kūno sveikata. Gali iki jūsų ateiti tinkamų žinių, tarsi pati informacija jus susiranda. Stenkitės būti aktyviu, judriu ir padėti kitiems nestovėti vietoje bet kokia prasme.

Psichologinės įžvalgos

Pataupykite savo visus resursus. Galite įsivaizduoti, kaip viskas jumyse susispaudžia, užsitvirtina – susiformuoja stabilumas. Atraskite tas jūsų vietas, kur energija prateka, disbalansas. Stabilizuokite tai. Savo kūne ir galvoje turėtumėte jausti tvirtumą, užtikrintumą.

Samantha Zachh