Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Liūte suteiks poreikį tiesiog žaismingai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, žaismingumas, noras pramogauti. Galvosite apie save ir ko būtent jūs norite. Padidėjęs ego ir koncentracija į save. Sieksite iš aplinkinių gauti pagyrimų ir pastebėjimo. Norėsite būti dėmesio centre. Svarbūs bus jūsų norai, pomėgiai ir tiesiog mėgavimasis diena. Palanku užsiimti savo hobiu, mėgstama veikla, o ne griežtai save stumti daryti tai, kas nepatinka. Užgaidos ir norai gali būti staigūs, kažkiek kintantys. Galite jaustis kiek erzinančiai dėl nuobodulio, kaitos ir nestabilumo. Stenkitės daugiau analizuoti – protas veiks puikiai, tuomet gebėsite efektyviai praleisti dieną, net esant staigumui, greitumui, permainingumui, dirglumui. Galite jaustis negalintis parodyti savęs, savo unikalumo, tačiau tai daryti reiktų.

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningumas dėl vaikų. Šiandien gali gerai sektis spręsti konfliktus, aplamai į juos papulti, skleisti sąžiningumą ir teisingumą. Daugiausiai tai reikės daryti su savo vaikais, dėl vaikų – nekonfliktuokite su jais, daugiau bandykite išlikti taikytoju.

Psichologinės įžvalgos

Ego. Ką tai reiškia jums? Kur jumyse yra jūsų Ego? Pamatykite vaizdinį, kaip jis atrodo, kokios spalvos vyrauja, kurioje kūno vietoje? Patyrinėkite ir pasikalbėkite su juo, ar galite būti savimi, demonstruoti save, padėti kitiems, ar pakankama jūsų savivertė. Nustatykite, kaip galėtumėte tai pagerinti.

Astropsichologė Samantha Zachh