Astrologinės įžvalgos

Gaila, kad savaitgalis, nes puiki diena prekybai, sandorių sudarinėjimui. Galimybė labai gerai papasakoti ir pademonstruoti prekes, paslaugas. Puiki diena konsultavimo veikloms. Gal pasidarykite šį sekmadienį darbinį? O jei ne, tuomet puiki diena tiesiog linksmai praleisti laiką su antra puse, gilintis į meilės reikalus, ieškoti bendrų kompromiso taškų. Vis dar palanki diena grožiui, muzikai, menui. Puikiai pavyks pajausti pasitenkinimą, gebėsite gana diplomatiškai komunikuoti, perduoti informaciją. Būsite išgirsti. Jei nepasiduosite manipuliacijoms – gebėsite jausti pilnavertiškumą ir harmoniją. Iš aplinkos gali kilti dirglumas, kai tarsi norės sugluminti jus, versti gilintis į situacijas giliau. Galimai nepavyks taip aktyviai ir produktyviai padaryti realiais veiksmais ir tai erzins. Tai nėra veiksmo diena, tai daugiau bendravimo, komunikavimo, pojūčio diena.

Numerologinės įžvalgos

Skleiskite informaciją, žinias ir nebijokite rodyti savo tikslų. Šiandien pabūkite mokytoju, kuris gali suteikti kitiems patarimų, pagalbos. Būkite lyderis. Dėkite pastangas, nes labai nepalanki diena tinginiauti, nors ir sekmadienis. Kruopštumas ir darbštumas su informacija.

Psichologinės įžvalgos

Kas man yra prisitaikymas? Gerai, blogai? Ar moku prisitaikyti? O gal prisitaikau per daug…? Kada daugiausiai prisitaikau prie kitų? Įvertinkite, ar tikrai yra nauda, kai taip elgiatės. Gal esate per daug priklausomas nuo kitų nuomonės? O gal bijote pats nuspręsti ir perduodate tai kitiems?

Astropsichologė Samantha Zachh