Astrologinės įžvalgos

Šis savaitgalis labai šeimyniškas, todėl ir šiandien labai svarbu būti su šeima, giminaičiais. Mėnulis Vėžyje suteiks vidinio pasitenkinimo, kai ieškosite saugumo jausmo, komforto, jaukumo. Norėsis realiais veiksmais susikurti savo kampelį, kuriame galėtumėte jaustis tobulai. Norėsite jausti prieraišumą, ryšį su viskuo. Tam pasiekti turėsite ryžto, drąsos ir inercijos veikti. Vidinis poreikis būtinai kažką padaryti gali sukelti minimalios agresijos. Į situacijas galite reaguoti šiek tiek impulsyviai, neapgalvotai. Stenkitės nurimti, nereaguoti vedini nuoskaudų. Vėžio energija gali jums sukelti įvairiausių prisiminimų apie praeitį, nuoskaudas, baimes. Išnaudokite aktyvią energiją atsakingai, nepasiduokite nuotaikų kaitoms. Aktyvumas gali suteikti tikrai gerų ir netikėtų rezultatų, jei veiksite ramiai, rūpestingai, draugiškai.

Numerologinės įžvalgos

Šios dienos esmė – kurti, ne griauti. Net jei kažkas sugriūna, reikia statyti iš naujo, tarsi nauja pradžia. Jei yra galimybė užsiimkite statyba, remontu, nekilnojamu turtu. Nepalanki konkuruoti, reiktų konkurentą matyti kaip sau lygų – tuomet nugalėti bus didesnė tikimybė.

Psichologinės įžvalgos

Puiki diena nukeliauti į savo praeitį ir ryžtingai pažvelgti į tas situacijas, kuriose yra like didelių nuoskaudų. Didžiausia nuoskauda. Apie kokį dabar pagalvojote? Su juo ir padirbėkite. Pakalbėkite su savimi tuo praeityje. Pasakykite jam, kad tai buvo pamoka. Naudinga pamoka. Ji turi teigiamą prasmę, neverta laikyti nuoskaudos.

Astropsichologė Samantha Zachh