Astrologinės įžvalgos

Rimtos Velykos. Vis dar vyraus griežtojo Ožiaragio energija. Disciplina, efektyvumas ir branda. Galimai prie Velykų stalo nebus poreikio prisikimšti pilno pilvo, o jei taip darysite – maisto iki pilnumo gali užtekti mažai. Šiandien perteklius nėra gerai, todėl nepersivalgykite. Jei laikotės tam tikrų dietų – nepadarykite šventės pasiteisinimo, kad šiandien galima viskas. Išlaikykite savo taisykles kiek tai įmanoma. Merkurijus įžengs į Avino Zodiako ženklą, kas suteiks impulsyvios kalbos ir bendravimo. Nors norėsis disciplinos ir tvarkos, tačiau netinkamas žodis gali labai greitai ir staigiai tarsi „pats pasisakyti“. Protas bus linkęs mąstyti greitai, mintys ir idėjos gali šokinėti nuo vienos iki kitos. Komunikavimo stilius gana aktyvus ir dinamiškas. Reikės derinti brandų Ožiaragį su impulsyviuoju Avinu, kas tikrai nėra misija neįmanoma.

Numerologinės įžvalgos

Didelių pastangų diena, kai tinkama tinginiauti ir laukti ar net prašyti, kad kitas padarytų už jus jūsų darbus. Nereikia šiandien būti griežtu vadovu, geriau pats paimkite ir padaryti tai. Taip pat diena tinkama pabūti su mažais vaikais, suteikti daugiau dėmesio ir savo emocinio šiltumo.

Psichologinės įžvalgos

Nusistatykite šiandien sau tinkamą frazę, kuri jumyse suteiktų STOP energijos. Stop – nepersivalgau. Stop – nesakau, jei manau, kad nereikia to sakyti dabar. Stop – netinginiauju, veikiu, bet valdausi, išlaikau discipliną. Kokia frazė galėtų numalšinti jumyse staigiai užsidegusį netinkamą impulsą?

Astropsichologė Samantha Zachh