Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Vėžyje, o tai yra energija, galinti suprasti emocijas, pojūčius. Gebėjimas jausti, patirti, mylėti, džiaugtis, bet kartu ir stipriai liūdėti. Plutonas šiandien truputį bandys išbalansuoti jūsų vidinį saugumą ir ramybę. Tiesiog nepriimkite visko per daug asmeniškai. Tai tik situacija, kuri kažką jums nori pasakyti, pamokyti. Tai ką gi? Patyrinėkite. Diena gali išsekinti emociškai, todėl neužsikraukite sau dar daugiau darbų, nei įprastai. Dar bus laiko visą tai padaryti. Šiandien daugiau klaidų matymo ir vizijos atnaujinimo diena. Vakare gali kilti noras daugiau pabūti su šeima, artimais jums žmonėms. Tiesiog pajausti, jog esate namuose, laukiamas ir mylimas. Šiandien galite mąstyti apie svajones, vizualizuoti – tai padės jaustis geriau. Tam reikės šiek tiek paleisti praeitį, prasivalyti. Tinkama diena išmesti ilgai nenaudojamus daiktus, drabužius.

Numerologinės įžvalgos

Kuriančios idėjos. Šiandien galite lengvai skleisti savo idėjas, rodyti emocijas, parodyti savo talentą. Bus sunkiau visa tai pratęsti, nes gali norėtis sugriauti ir pradėti iš naujo. Nedarykite didelių destrukcinių veiksmų, nedalinkite griaunančių patarimų.

Psichologinės įžvalgos

Prasivalykite praeitį. Įsivaizduokite, jog žiūrite į praeitį, kuri yra jums už nugaros. Ką matote? Koks peizažas, pojūčiai? Pamėginkite išvalyti tamsias spalvas, rūką, tamsą. Net jei ten labai tamsu, kokias pamokas tai neša? Pajauskite laisvesnę, lengvesnę energiją, sklindančią iš praeities.

Samantha Zachh