Astrologinės įžvalgos

Pirma dienos pusė bus dar vis aktyvi ir dinamiška, kaip ir vakar. Bus vidinės energijos daryti, veikti, siekti ir su užsidegimu pradėti pirmadienio darbus. Padaryti viską greitai ir daug gali pavykti gana gerai. Galbūt sunku bus išjausti stiprų malonumą, tačiau savimi būsite patenkintas. Viduje tarsi greitis didelis, o kalba ir mąstymas sulėtėjęs, užspaustas jau kelias dienas. Antroje dienos pusėje Mėnulis įžengia į Jaučio ženklą, kas nuslopins ryte buvusį aktyvumą. Svarbiausių darbų nenukelkite vakarui. Padarykite viską ryte, o vėliau galėsite mėgautis ir jausti stabilias emocijas, o tai bus puiki savaitės pradžia. Minimaliai galite jausti dirglumą, tačiau jumyse bus stiprybės visus aplinkos dirglumus išsklaidyti. Norėsis daugiau jausti rezultatus, užtikrintumą, nei daryti ar rizikuoti. Šiandien daugiau senų darbų užbaigimas, nei pradėjimas naujų.

Numerologinės įžvalgos

Senolių apsauga. Šiandien galite jaustis galintis apsaugoti kitus, investuoti į juos, padėti. Sunkiau gali sektis vienatvės jausme, kai reikės padėti senoliams, ypač sveikatos temoje – tuomet pagerės pasitikėjimas savimi.

Psichologinės įžvalgos

Kas jums suteikia kūno malonumą? Gal gulėjimas vonioje? Masažas? Pajauskite, kokio kūno palepinimo jums dabar daugiausiai reikia? Įsivaizduokite, jog tai darote. Įsijauskite į tą malonią būseną. Po pratimo pamėginkite paklausti savęs, kaip ši kūno procedūra susijusi su mano psichologine būsena?

Astropsichologė Samantha Zachh