Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje suteiks rimtos ir brandžios energijos. Tarsi norisi būti rimtam, konservatyviam, išlaikyti savo planą ir strategiją. Ir viskas dėl to, kad būtų pasiektas savas tikslas. Nebus tai diena, kurioje gebėsite labai jautriai ir emocionaliai į viską reaguoti. Reaguosite šiek tiek šalčiau, sausiau, kad emocijos neišblaškytų jūsų esamos struktūros. Labai svarbu pasiekti tikslą ir dėl to jausite taisyklių laikymosi poreikį. Tai neturėtų būti varginanti disciplina. Galbūt bus sunkiau kalbant, bandant mąstyti ir filosofuoti. O bendrai – galėsite jaustis gerai. Ši diena gali būti palanki tose veiklose, kur reikia realių pastangų – mažiau kalbų, daugiau darbų. Galėsite matyti klaidas ir efektyviai jas pašalinti. Daugiausiai remkitės protu, analizėmis. Tobula būtų, jei ne tik detales, bet ir bendrą vaizdą pastebėtumėte. Gali būti mažesnis kūrybinis potencialas.

Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Pastangos vyrams. Šiandien palanki diena bendravimui su tėčiu, vyrais. Gerbkite juos. Daugiau darbo reikės randant jėgų netinginiauti, per daug nevadovauti. Netinkama užkrauti vyrams savo darbus. Tinkama jausti laisvę per darbštumą.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog matote prieš save žemę, ugnį ir orą. Jie visi skirtingi, turi savo minusų ir pliusų. Pamėginkite išjausti, kaip suderinti tokias skirtingas energijas? Kaip jas panaudoti vienu metu efektyviausia? Susiekite šias tris stichijas su savo situacijomis ir patyrinėkite vėl – kaip jas galite suderinti?