Astrologinės įžvalgos

Iš pačio ryto susidėliokite jums svarbių temų ir planų sąrašą. Mąstykite apie tai visą dieną – tai bus puiki šios dienos praktika. Gali kilti noras daugiau patyrinėti savo santykius, pasikalbėti su partneriu svarbiomis abiem temomis. Stengsitės ieškoti kompromisų, kad būtų išlaikytas balansas. Galbūt norėsite praleisti laiką tiesiog ramiai, be pykčių, diskusijų ar rimtų problemų sprendimų. Pasiklausykite mėgstamos muzikos, nueikite i SPA, į pasimatymą. Turėsite daug poreikių, visko norėsis daug. Tai gali sukelti liūdesį. Norėsite prabangos ir maksimumo. Tai galėsite pasiekti jei būsite išmintingas, savo srities specialistas, mokėsite pasinaudoti užsienio ar savo mokytojų patirtimis. Dienoje gali būti sunku bendradarbiauti su užsieniu, pasiekti norimos prabangos, užsiimti mokslinėmis veiklomis ar keliauti. Tai reiktų daryti, tačiau bus kliūčių.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Pastangos dėl tėčio arba laisvės. Šiandien gali gerai sektis įvairios veiklos, kur reikės daugiau pastangų, ar tai būtų darbas, ar pramogos. Tiesiog netingėkite. Pastangų reikės įdėti į santykius su tėčiu ar padėti jam. Arba tai pastangos dėl jūsų laisvės, dvasingumo.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save, kuris pasiekęs socialinėje veikloje didelių pasiekimų. Kokie jie? Kokioje srityje būtumėte? Kokias paslaugas teiktumėte? Koks būtų jūsų indėlis į visuomenę?