Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į linksmąjį Dvynių ženklą, kas suteiks daugiau mąstymo nei pojūčių. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas, kai norėsite tiek gauti įvairios lengvai suprantamos informacijos, tiek dalintis su kitais savo turima. Bus pojūtis, jog būtinai norite kažką pasakyti. Negalima nutylėti. Pojūtis, jog turite gauti labai svarbios ir naudingos informacijos ir jos ieškosite visą dieną. Sužinoti tai, ką man lemta sužinoti. Gali padidėti baimių išraiška, negatyvių minčių. Tiesiog stenkitės stebėti dienos ženklus, ją jums sako, kur veda. Gerai turėtų pavykti laikytis savo plano, tačiau ne taip pasirodysite, kaip norėsite. Gali nesutapti jūsų norai su poreikiais ir jausmais. Nepersivalgykite šlamšto ar sunkiai virškinamo maisto. Šiandien turi būti lengvumas. Tiek fizinis, tiek mentalinis.

Numerologinės įžvalgos

Teisingumo viskame diena. Galite būti taikytojas, kuris padeda kitiems išspręsti jų konfliktus. Tas, kuris geba išlaikyti kompromisą ir papasakoti, kas yra teisingumas ir sąžiningumas. Labai vertinga pasakoti apie gyvybės, vaikų, nėštumo svarbą.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien galite paklausti savęs, ką pasakiau blogo praeityje, arba praeitame gyvenime? Kokią netinkamą informaciją skleidžiau? Kokią vizualizaciją matote? Pamėginkite atsiprašyti, padėkoti ir išspręsti praeities konfliktus toje vizualizacijoje. Padėkoti už kiekvieną nemalonų savo gyvenimo periodą, nes tai pamoka.

Samantha Zachh