Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje lems emocijų discipliną, kai neduosite sau per daug jausti, reaguoti, patirti, išgyventi. Viduje išlaikysite brandą, prislopinsite emocijas, norėsite stabilumo, todėl be reikalo nereaguosite.

Galbūt labiau norėsite mąstyti apie karjerą, ambicijas ar tiesiog daugiau planuoti. Šiandien neturėtų būti didelio dirglumo, nervingumo. Emocijos nors ir šaltokos, tačiau galinčios išlaikyti harmoniją, tvarką. Puikiai seksis bendrauti nepasiduodant emocijoms, kas suteiks produktyvios komunikacijos ir pardavimų. Ir malonumo! Nors malonumo pojūtis nebus stipriai emocionalus, jausmingas ir gilus, tačiau tikrai gebėsite patirti pasitenkinimą. Daugiausia tai gali būti susiję su karjera, darbu, finansais, pasiektais tikslais. Diena tinkama daugeliui veiklų, kur nereikia per daug įsijausti, jausti.

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningumo, teisybės ir idėjų diena. Skatinkite sąžiningumo ir teisingumo principus kurdami savo idėjas. Jei pavyksta, išspręskite kokį konfliktą. Šiandien jūsų taikytojo rolė gali atnešti daug naudos ir padėti kūrybai, mokslui. Palanku išspręsti konfliktą su vaiku.

Psichologinės įžvalgos

Skirkite laiko savo plano strategijai. Kokia jūsų ambicija, siekis? Įvardinkite sau aiškiai ir konkrečiai. Kokie 5 sekantys žingsniai yra numatyti ambicijai pasiekti? Ar jie tikrai efektyvūs? Ar jie nėra skirti pabėgti nuo kažko, pvz.: nuo sėkmės, nuo populiarumo, tik laiką užimti...?
Astropsichologė Samantha Zachh